Duivenservice Kampen

Duiven voor nagenoeg elke gelegenheid...

Hallo, welkom op onze website Duivenservice Kampen. 

U kunt bij ons prachtige mooie witte duiven huren voor diverse gelegenheden zoals; jubilea, verjaardagen, winkelopeningen, bruiloften en uitvaarten. 

Het is een leuk kado om te geven aan een bruidspaar als ze naar buiten komen na de huwelijksvoltrekking uit het stadshuis of kerk.
Na de huwelijksvoltrekking worden de duiven losgelaten door het bruidspaar, dit kan vanuit de hand maar ook vanuit de mand.
Wij verzorgen ook een mooi opgemaakte mand of een hartenmand.

De duiven vliegen samen uit en hebben een symbolische waarde, 'ze gaan een mooie toekomst tegemoet'.... al kunnen wij u deze garantie helaas niet bieden.
Tegelijk staan ze symbool voor vrede, geluk en vrijheid.
En natuurlijk is het gewoon een erg leuk plaatje om een bruidspaar met een paar witte bruidsduiven te fotograferen. Is één van ons aanwezig dan zullen we met de fotograaf bespreken hoe we een zo mooi mogelijk plaatje kunnen schieten afhankelijk van lokatie en weersomstandigheden.
Ook is het mogelijk om extra duiven in te huren, bijvoorbeeld als er kinderen van één of beiden aanwezig zijn.
Optioneel is om 7 witte duiven los te laten.
De 'zeven gaven van de Heilige Geest' (wijsheid, verstand, goede raad, sterkte, kennis, vroomheid en godvrezendheid) werden belichaamd door zeven duiven.
Ook staat dit symbool voor geluk op alle dagen van de week voor het bruidspaar.

Wij werken uitsluitend met 'ras'echte witte postduiven (volgens derden "spectaculair wit") die na het loslaten direct weer terugvliegen naar hun eigen duivenhok en dus niet op het eerste beste dak gaan zitten.

Wij leveren vanaf juli 2013 geen duiven meer af buiten Kampen. U kunt de duiven wél (laten) afhalen ook voor buiten Kampen uiteraard.

U dient altijd rekening te houden met de weersomstandigheden.

Achter in het jaar en de eerste maanden van het jaar dient er rekening gehouden te worden met een vroege zonsondergang en slechte weersconditie.
Verhuurder kan op het laatste moment altijd het recht behouden om af te zien van de vlucht tav de gezondheid en veiligheid van de duiven.


Duivenservice Kampen

Ons Adres:
Duivenservice Kampen
Slagersweg 17
8262 PG  Kampen


   Linkpartners: